blank
blankblank
blankblank
blankblank

Rutalahden nuorisoseuran teatterin "Näillä mennään" -komedian ensi-ilta on 27.4.! Tule ja tuo tuttavasikin teatterikatsomoon! Katso lisää tästä.

Rutalahden kevään viimeiset Tainan jumpat ovat koululla to 24.4. ja ma 28.4. klo 18!

Koskikaran kierrokselle pääsee jo koskia katsomaan, mutta silloille ei ole vielä pääsyä. Edessä kohoavat 1,5-metriset lumi/jäälohkareet. (Tilanne 21.4.)

Koskikaran koulun kasvatit menestyivät Taitaja14-kisassa Lahdessa!
Tanja Liias Päiväkunnasta nappasi parinsa Akseli Kärkkäisen kanssa kultaa lähihoitaja/ parityöskentelystä. Rutalahtelainen Jyri Temonen osallistui "Levy ja hitsaus" -kilpailuosioon ja sijoittui loppukilpailussa neljänneksi. Onnittelut molemmille hienosta suorituksesta!

Rutalahden nuorisoseura Keski-Suomen paras! Keski-Suomen nuorisoseuragaalassa Keljon Tapiolassa 21.3. nuorisoseuramme valittiin maakunnan vuoden nuorisoseuraksi 2014. Leila Backman ja Liisa Liias saivat lisäksi erityismaininnan mediavaikuttamisesta.

Seurapiiri tiistina 13.5. klo 13.00 Suojarinteellä. Niemisen Anja ja Toivosen Laila vastuuvuorossa.

Kerääpä taas tavaroita varastojen kätköistä! La 24.5. klo 10-14 pidetään ns-talon pihalla SIIVOUSPÄIVÄ-kirpputori. Tule maksutta myymään romppeitasi. Talolla kahvio kansan iloksi! Myös Tiinan MYLLYKIRPPIS on avoinna tapahtuman ajan.

Ke 28.5. klo 18 pidämme KOSKIKARAN KOULUN PÄÄTTÄJÄISET Rutalahdessa koulun pihalla. Kaikki entiset ja nykyiset oppilaat perheineen sekä kaikki kyläläiset ja muut asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita menneitä muistelemaan ja yhdessäolosta nauttimaan. Kyläyhdistys tarjoaa kaikille Rutalahti-pyttistä. Tilaisuuden järjestävät Koskikaran koulun vanhempainyhdistys ja Rutalahden Kyläyhdistys.

Toivakan sivistyslautakunta päätti kokouksessaan 11.3. ottaa oppilaikseen lukuvuoden 2014-2015 alusta lukien 21 Rutalahden kylän alueelta tulevaa oppilasta. Joutsan kunnalta ja Jyväskylän kaupungilta saatavat kotikuntakorvaukset ovat huomattavasti suuremmat kuin oppilaista aiheutuvat lisäkustannukset Toivakalle. Jyväskylän kaupunki on sitoutunut maksamaan oppilaidensa koulukuljetukset. (teksti Toivakan siv.ltk:n pöytäkirjasta)

Katso tästä ensi kesänä 65 vuotta täyttävän Letkaliiterin 2014 komea ohjelmisto! Komeana lisänä Arja Korisevan konsertti! Letkalle luvassa kesällä myös ruumiin treeniä eli Pauliina Sieväsen jumppia! Ja tästä näet teatterimme esitysaikataulun.

Nyt on aika ilmoittautua kesän 2014 talkootyövuoroihin Letkalle ja kevään näytelmäkahvituksiin. Soitapa Samulille p. 0400 346300 (samuli@rutalahdenmylly.fi) ja ilmoittaudu talkoisiin!

Pietarin-matkan ajankohtaiset asiat tässä.
 
 
Koskikarasta voi käydä lukemassa mukavan jutun Luonnonsuojeluliiton sivuilttästä.  
Roinilan liikkuva lihatiski pysähtyy entisen baarin kohdalla parillisten viikkojen torstaisin klo 13.30-14.00. 

Kutemajärven Talouskaupan kauppa-auton aikataulu muuttunut: PERJANTAI KLO 16.30 koulun piha.

 

blank
blank

© 2006 Rutalahden kylä - Palvelun toteutus Trival Oy