blank
blankblank
blankblank
blankblank

Ilmoitus Joutsan Seudussa 28.1. 2015

 

Ladut ajettu 28.1. Latutiedot voit katsoa tästä.    

Koskikaran kierros on poikki; jääpadot estävät joen ylittämisen. (23.1.)

Elli Auvila palkittiin Joutsan nuorena toimijana!
Joutsan kunta palkitsi 15-vuotiaan Elli Auvilan 23.1. NUORENA TOIMIJANA. Kriteerinä on aktiivinen toiminta kotikylässään ja toiminta erityisesti Rutalahden nuorisoseuran talkoissa ja töissä. Elli järjestää jo toista vuotta peräkkäin nuorten Emma Gaala -retkeä ja on vuodenvaihteessa aloittanut toimintansa Rutalahden nuorisoseuran johtokunnassa. Elli on myös koulunsa oppilaskunnan puheenjohtaja. Tilaisuudessa tuli toinenkin tunnustus Rutalahteen: Oskari Liias valittiin Joutsan parhaaksi lentopalloilijaksi.

Suojarinteellä on alkanut Joutsan 4H-yhdistyksen ja Rutalahden nuorisoseuran alakouluikäisten palloilukerho. Kerho pidetään sunnuntaisin klo 14. Luvassa on sählyä, joskus jääkiekkoa, keväämmällä jalkapalloa. Kerhoa ohjaa Nuutti Rautio.

Rutalahden nuorisoseuran järjestämä retki Emma Gaalaan Espoon Barona Arenalle 27.2.2015.  Lavalla muun muassa Haloo Helsinki!, Robin, Isac Elliot, JVG, Stam1na. Ilmoittautumiset 18.2. mennessä. Katso lisää tästä.

Folk Jam poikkeuksellisesti su 1.2. klo 19. Jatkossa taas klo 18. Nyt on uudet tanssikuviot!

PORINAPIIRI kokoontuu Suojarinteellä talvisydämen tiistaisin klo 17.00. Vaihdetaan kuulumisia, parannetaan maalimaa - ja halukkaat kutovat Huuponhovin vanhuksille lämmikettä Röykkälän Lammstilan ja Vainiomäen Sinikan lahjoittamista langoista. TULE! Ei ole "kutomispakkoa", pelkkä läsnäolo riittää! Ensi tiistaina 3.2. Ikosen Terttu keittää iltakahvit kaikille kävijöille.

SEURAPIIRI helmikuussa 10.2. klo 13.00. Suojarinteellä Seppo Pohjola vie matkalle hupikorttien maailmaan ja mukana myös taiteilija Anja Santala. Ota kolikoita mukaan korttiostoksiin, kortit alkaen 50 senttiä.. Emäntinä Terttu Ikonen, Liisa Mäkinen ja Raija Puttonen.
Seurapiirin omalle sivulle
tästä

Rutalahden nuorisoseuran teatteriryhmä on aloittanut näytelmäharjoitukset! Näytelmänä on Marita Kärkkäisen kirjoittama komedia "Vanhan hamsterin hotelli". Esityksen ohjaa Jorma Tervonen. Ensi-ilta on 16.5. Katso tästä.

Letkan kesän 2015 ohjelma julkistettu. Ohjelmassa mm. EINO GRÖN, MARKKU ARO ja JORMA KÄÄRIÄINEN! Katso tästä.

Nämä nettisivut olivat huippumenestys kuluneena vuonna. Vuonna 2014 sivuilla tehtiin 193 113 klikkausta! Kuukausikeskiarvoksi tuli komea 16 092. Heinäkuu oli jälleen kärkikuu, jolloin sivuilla käytiin 21 938 kertaa. Kiitos mielenkiinnosta kyläämme kohtaan!

Rutalahdessa keväällä Päitsin maastokoe!
La 21.3. n. klo 15.30-18.30 Rutalahdessa ajetaan enduropyörien Päijänteen ympäriajon maastokoe! Suojarinne on tapahtuman huoltotaukopaikkana ja siellä on nälkäisille Rutalahti-pyttistä, makkaraa, kahvia.

Pe 20.3. Rutalahden nuorisoseura isännöi Suojarinteellä Keski-Suomen nuorisoseuragaalaa hallitsevana maakunnan ykkösseurana. Kiirettä pitää maaliskuussa!

Kutemajärven Talouskaupan kauppa-auton aikataulu: PERJANTAI KLO 15.45 koulun piha.  Kylällä pysähtyy myös Roinilan liikkuva lihatiski ja Pajuniemen palviauto. Seuraa ilmoittelua!

blank
blank

© 2006 Rutalahden kylä - Palvelun toteutus Trival Oy