blank
blankblank
blankblank
blankblank

  Perinteiset Kyläkisat maanantaina 29.8 klo 18 Letkaliiterin kentällä (Huom. paikka vaihtunut). Lajeina lapsilla juoksu ja saappaanheitto ja aikuisilla saappaanheitto. Kaikki lapset palkitaan. Tervetuloa mukaan!

KYLÄKOKOUS

Tiistaina 6.syyskuuta klo 18.00 Rutalahden Kyläyhdistyksen vuosikokous Suojarinteellä. Vuosikokousasioitten ohella listalla johtokunnan esitys kyläyhdistyksen muuttamisesta kylätoimikunnaksi. TERVETULOA MUKAAN! 

Kiitos talkoolaisille!

Perinteinen talkoolaisten palkkioillallinen järjestetään tänäkin syksynä. Tällä kertaa kokoonnumme Suojarinteellä lauantaina 1.10. kello 18 alkaen.
Nuorisoseura tarjoaa illallisen kaikille kuluneen vuoden aikana talkoisiin osallistuneille. Tule siis ruokailemaan, olitpa mukana näytelmässä, rakentamassa, Letkaliiterillä, Seurapiirissä, markkinoilla tai muissa talkoovoimaa kysyneissä ponnistuksissa. Aiempien vuosien tapaan illalliselle voi osallistua jossain määrin ruokailijoita myös talkoolaisten lisäksi. Tässä tapauksessa ruokailun hinta on 25 euroa (alle 12-vuotiailta 12,50 euroa, alle kolmevuotiaat maksutta).
Ilmoittautumiset Samulille 25.9. mennessä, mielellään sähköpostilla osoitteeseen samuli (at) rutalahdenmylly.fi, tai puhelimitse 0400 346 300. 

 

Letkalla ennätysten kesä!

Vaikka kesää on muuten vielä jäljellä, Letkan kesä 2016 on jo muistojen joukossa. Keväinen iso uurastus paikkojen kunnostamiseksi ei ollut turhaa: tänä kesänä kävijöitä eri tilaisuuksissa oli yhteensä enemmän kuin koskaan!

"Kesällä tansseissa ja muissa tapahtumissa kävi 3600 henkeä, ja kun esiintyjät, Letkakahvion asiakkaat ja tietysti tulevien markkinoitten väki ja iso talkooporukka ynnätään yhteen, koko vuoden kävijämäärä tulee hipomaan 10 000", nuorisoseuran puheenjohtaja Samuli Huikko myhäili tilastoja tutkiessaan. "Kiinnostus kylää kohtaan näkyy myös siinä, että kyläsivuilla on käyty edellisvuosiakin vilkkaammin: tammi-heinäkuu: 158 861 käyntiä (ed. vuosi 131 520). Heinäkuu oli suosituin, 28 161 käyntiä (ed. vuosi 24 970)"

Eve ja Risto Liias ovat mahduttaneet viimeiset tanssit pariin minuuttiin, koosteen voit katsoa tästä:

Suuret kiitokset kaikille erilaisissa talkootehtävissä puurtaneille, esiintyjille, vieraille ja yhteistyökumppaneille. Yhdessä olemme enemmän!


  
 

Monta mukavaa kurssia alkamassa:

 

 

Syyskuussa alkavat taas pyöriä Puulan Seutuopiston piirit Suojarinteellä: tiistaisin "Painetaan villasella" Lahtisen Leenan opastuksella syyskausi, kevätkaudella Jorma Tervonen ohjaa sunnuntaisin uuden näytelmän kiemuroihin ja koko talven on mahdollisuus voimistella sunnuntaisin Pauliina Sieväsen tahdissa. Sokerina pohjalla: Digivalokuvauksen alkeiskurssi marraskuussa ja toinen viikonloppu keväällä, opena Jouni Löytöläinen. Kaikista kursseista saat lisätietoa Puulan Seutuopiston sivuilta tai kotiin jaetusta esitteestä. Tule mukaan!
 

 

 

 

 Seurapiiri osallistuu 5.9. Kynttiläiltaan Kolkkapohjassa, lähtö kimppakyydein klo 18.30 Suojarinteeltä. 13.9.kokoonnutaan klo 13.00 Mairen keittämille kahveille Letkakahvilassa. Päivän aiheena Kodin pienet apuvälineet. Ostaakin voi KÄTEISELLÄ. Syksyn tapahtumia näet:   tästä
Tervetuloa Seurapiiriin!                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Hyvin pyyhkii"- pyyheliinapeittojen näyttelyn johdantosivulle pääset TÄSTÄ , ja muille sivuille sen nimen alta sivupalkista.  (25.8. 2016 mennessä  836 käyntiä)

                                        

 

Roinilan tilan Liikkuva lihatiski parittomina viikkoina perjantaisin klo 13.40-14.00 entisen baarin pihassa.

Huom! Varminta on tarkistaa aikataulut ilmoitustauluilta, ne muuttuvat silloin tällöin.

blank
blank

© 2006 Rutalahden kylä - Palvelun toteutus Trival Oy