blank
blankblank
blankblank
blankblank

LETKALLA TAPAHTUU:
*La 1.8. tanssit: Salla Krok & Tosimiehet. (Rutalahden nuorisoseuran jäsenet pääsevät tansseihin ilmaiseksi!)
*Su 2.8. klo 15 LAULUNÄYTELMÄ "Kaunis Veera ja Kipparikvartetti" (Saija Tuupanen, Teuvo Oinas ym.). 
*Kahvio auki to-su klo 11-17.
*Kahvakuula to klo 17-18.
Tervetuloa Letkalle tansseihin tai monenmoisiin muihin kesän tapahtumiin - ja tietysti kahville Letkakahvioon! NYT MYYNNISSÄ MYÖS LAIVARISTEILYPAKETIT JYVÄSKYLÄSTÄ! Katso kesäohjelma tästä

KOKO KYLÄ RISTEILEMÄÄN - MAKSUTTA!
Rutalahden Kyläyhdistys tarjoaa jokaiselle kyläläiselle ilmaisen risteilyn  M/S Suomen Suvi -aluksella to 27.8. klo 18-22.
Lähtö Rutalahden laivalaiturista. Tilaisuus on samalla Rutalahden nuorisoseuran ja Kyläyhdistyksen talkootyöntekijöiden palkkioristeily (Huom! Päivä vaihtunut alkuperäisestä palkkioillasta!) ja talkoolaisille on risteilyn lisäksi luvassa myös illallinen. (Illallisen saa tietysti omakustanteisesti 20 eurolla ei-talkoolaisetkin.) Laivalle mahtuu 199 henkeä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset Samulille 17.8. mennessä p. 0400 346300 tai samuli@rutalahdenmylly.fi.

VENEPAIKKAREKISTERI VALMISTEILLA
Rutalahden kyläyhdistys on tekemässä Kylärannan venevalkamasta venepaikkarekisteriä kevään aikana. Tarkista oheisesta listasta oma tilanteesi ja ohjeet. Muutama paikka on nyt vapaana. Tietoa venepaikoista tästä.

Maan paras nuorisoseuramme kunnostautuu jälleen palkkaamalla kuusi 14-17-vuotiasta nuorta Rutalahdesta, Päiväkunnasta ja Nisulasta kesätöihin! Työtehtävinä nuorilla on Letkaliiterin kahvilanpito, siivous ja kunnossapito. Palkkatukea Rutalahden nuorisoseura saa Keski-Suomen Osuuspankilta ja Joutsan kunnalta. Myös viime kesänä seuran palkkalistoilla oli kuusi nuorta.

Kutemajärven Talouskaupan kauppa-auton aikataulu: PERJANTAI KLO 15.30 koulun piha. 

Roinilan tilan Liikkuva lihatiski parillisten viikkojen torstaisin klo 13.40-14.00 entisen baarin pihassa.blank
blank

© 2006 Rutalahden kylä - Palvelun toteutus Trival Oy