blank
blankblank
blankblank
blankblank

Suojarinteelle pulkkailemaan ystävänpäiväsunnuntaina! 

Perinteinen koko perheen pulkkakisa lasketellaan taas sunnuntaina 14.2. Suojarinteen mäessä. Kisailut alkavat kello 13. Vauhtia ei rinteessä kannata pihistellä, sillä Nuorisoseura palkitsee lasten ja aikuisten sarjan voittajat upouusilla pulkilla. Pihassa on myös nuotio ja makkaraa sekä mehutarjoilua.

Ja HUOMIO HUOMIO, 60 ensimmäiselle osallistujalle on tapahtumassa jaossa vallan mainiot RUTALAHTI-loisteliivit.

Tule, ja tuo ystäväsikin!


Talvilomaviikolla Purnuun!

Rutalahden Nuorisoseuran Lasketteluretki Purnuun järjestetään jälleen talvilomaviikolla, tiistaina 1.3.2016. Reissua varten on varattu 24 hengen bussi, joka lähtee tiistaina Suojarinteen kentältä kello 10. Purnussa lasketetellaan kolme tuntia, jonka jälkeen kyyditys takaisin Rutalahteen.

Nuorisoseura tarjoaa bussikyydin. Hissiliput, laskettelut ja muut mahdolliset omat kulut jokainen osallistuja maksaa itse.

Ilmoittautumiset matkanjohtajalle Minna Strömbergille 27.2. mennessä, joko puhelimitse 050 594 0942 tai sähköpostiin minna.stromberg(at)gmail.com.

Ilmoita ilmoittautessasi, tarvitsetko vuokravälineet (lauta tai sukset) sekä pituus, paino ja kengänumero. Kun tiedot on kerätty etukäteen, voidaan Purnussa laittaa vuokravälineet valmiiksi.   

   Maaliskuussa 8.3. klo 13.00 Suojarinteellä Seurapiirin aiheena "Kodin pienet apuvälineet", Respectan edustaja kokoaa pienen näyttelyn. Välineitä voi hankkia käteisellä suoraan edustajalta. Muut aiheet voit katsoa  tästä

TULE SINÄKIN PORISEMAAN! Tuttu PORINAPIIRI kokoontuu joka tiistai klo 17.00 Suojarinteen kerhotilassa. Vaihdetaan kuulumisia ja tehdään samalla käsitöitä joko omaan käyttöön tai hyväntekeväisyyteen. TULE - ei ole "käsityöpakkoa"!

 KOSKIKARAN KIERROKSEN TILANNE: 
Aluetta hoitava Metsähallitus on ilmoittanut, että polku on toistaiseksi pois käytöstä.

Näillä Rutalahden sivuilla oli 225 683
käyntiä vuonna 2015! Kuukausikeskiarvoksi kertyi 18 807 käyntiä. Suosituin kuukausi oli heinäkuu, jolloin sivujamme klikattiin 24 970 kertaa.

 

Rutalahden teatterissa kantaesitys keväällä 2016 

Vuosi on vaihtunut ja näytelmäpiiriläisten harjoitukset ovat jälleen täydessä vauhdissa. Rutalahden nuorisoseuran teatterin kevään esityspäivät ja muita tietoja onkin nyt päivitetty teatterin sivulle tänne. Tänä vuonna teatterillamme on ilo esittää palkitun näytelmäkirjailijan Marita Kärkkäisen Rutalahden teatterille kirjoittama kantaesitys.

Laitapa siis esitysajat kalenteriin ylös ja varaa paikkasi soittamalla kyläkännyyn numeroon 040 565 9719.


Letkaliiterin kesän 2016 ohjelma julkaistu! 
Katso tästä.

Roinilan tilan Liikkuva lihatiski parillisten viikkojen torstaisin klo 13.40-14.00 entisen baarin pihassa.blank
blank

© 2006 Rutalahden kylä - Palvelun toteutus Trival Oy