blank
blankblank
blankblank
blankblank

Rauhallista Joulua rutalahtelaisille ja kaikille kylän ystäville lähellä ja kaukana!

 

MUISTATHAN PIPARIKYLÄN
JA
SUUTARI MARTIN!
Siitä on jo 5 vuotta, kun kokosimme Rutalahden piparkakkukyläksi Suojarinteelle, mutta edelleen tapahtuman sivuilla vieraillaan ahkerasti. Katsopa sivu
tästä.
 
 
Muutamana vuonna rutalahtelaiset ovat esittäneet ihanan Suutari Martti -joulukuvaelman. Joulun sanomaan pääset tästä.

Arto Manninen valittiin Leivonmäen Vuoden yrittäjäksi! Katso kuva.

Sukkapiiri se vaan pyörii ja pyörii:
aloitetaan vapaamuotoisesti (ei opea, ei kurssimaksua) tiistaina 13.1. 2015 klo 17.00 Suojarinteellä. Kudotaan Huuponhovin mummuille ja papoille pieniä hartialämmittimiä ja villasukkia, mutta voi kutoa myös omia. Jos haluat tukea tempaustamme rahallisesti, ota yhteys Ikosen Terttuun, hän toimii kasöörinä. Tule, sovitaan yhdessä yksityiskohdista...

 
Rutalahdessa keväällä Päitsin maastokoe!
La 21.3. n. klo 15.30-18.30 Rutalahdessa ajetaan enduropyörien Päijänteen ympäriajon maastokoe! Suojarinne on tapahtuman huoltotaukopaikkana ja siellä on nälkäisille Rutalahti-pyttistä, makkaraa, kahvia.

Pe 20.3. Rutalahden nuorisoseura isännöi Suojarinteellä Keski-Suomen nuorisoseuragaalaa hallitsevana maakunnan ykkösseurana. Kiirettä pitää maaliskuussa!

Kutemajärven Talouskaupan kauppa-auton aikataulu: PERJANTAI KLO 15.45 koulun piha.  Kylällä pysähtyy myös Roinilan liikkuva lihatiski ja Pajuniemen palviauto. Seuraa ilmoittelua!

blank
blank

© 2006 Rutalahden kylä - Palvelun toteutus Trival Oy