blank
blankblank
blankblank
blankblank

NÄY PIMEÄSSÄ! On syksyn pimein aika ja viimeinen hetki kaivaa heijastimet, tai mieluiten heijastinliivit esiin, jos liikkuu ajoteillä! Rutalahdessakin liian moni luottaa katuvaloihin. Voisikohan joku toimittaa mainosheijastimia vaikka ilmoitustaulun luona olevaan koulun postilaatikkoon vapaasti otettavaksi? Ja kyllä heijastinliivitkin tekisivät kauppansa, niitä voisi jakaa vaikka tiistaisin Porinapiirissä Suojarinteellä. Eiköhän tehdä Rutalahdesta LOISTAVA KYLÄ! KIITOS LAHJOITTAJILLE - NAPPAA UUSI HEIJASTIN KOULUN LAATIKOSTA!

MARKKINA- JA TANSSIKANSALLE
LISÄÄ PARKKITILAA!

Uusi Letkaparkki on pintamursketta vaille valmis.
Kolme viikkoa kestäneen urakan talkoissa ahersi parhaimpina päivinä 15 talkoolaista, 8 traktoria ja pari kaivinkonetta! Letkan laajennuksen rakennushommat 
jatkuvat keväällä. Kiitos jokaiselle talkoolaiselle!


JOULUKUUN SEURAPIIRI tiistaina 8.12. klo 13.00 Suojarinteellä. Joulukahvit (Raija, Terttu ja Liisa) ja kansakoulusta tuttuja joululauluja, joita esittää Veijo Heinonen, toivakkalainen laulutaituri. Lauletaan myös yhdessä. Tule mukaan!


RUTALAHDEN JOULUMYYJÄISET
Suojarinteellä su 13.12. klo 11-13
Paikalla joulumuori, tonttuesitys, joululauluja, kahvio, nuotiopaikka, RC-autoja, VPK ja muuta mukavaa! 
Myyntipaikkavaraukset p. 0400 646898

PIPARITALOKUVIA KAIVATAAN!

Wanhan Rutalahden piparkakkukylä on jo meiltä itseltämme ajat sitten siirtynyt muistojen joukkoon, mutta muut talonrakentajat käyvät vieläkin ahkerasti selaamassa näyttelyn kuvia. Vinkkilistan tarkasti esim viime joulukuussa noin 1500 leipojaa! Myös nyt käynnit ovat lisääntyneet. Kuvia olisi mukava vähän lisätä, joten: kun pidät piparkakkutalotalkoot, tai rakennat yksin, voisitko lähettää kuvan tai kuvia, laitamme ne kaikkien iloksi. (leila.backman24@gmail.com) 

TULE SINÄKIN PORISEMAAN! Syksyn käsityökerho on loppusuoralla ja viimeisen kerran kokoonnumme joulukuun ekana Suojarinteen kerhohuoneessa opettajan johdolla. Jatkamme kuitenkin joulusta päästyä ainakin hiihtolomaan asti joka tiistai klo 17.00 omin voimin. Teemme hyväntekeväisyyteen jotain yksinkertaista ja hauskaa - tule sinäkin mukaan, tai tule vain porisemaan toisten kanssa!

Samuli Huikko jatkaa Rutalahden nuorisoseura ry:n puheenjohtajana 
21.10. pidetyssä vuosikokouksessa seuran vuoden 2016 johtokuntaan valittiin uutena jäsenenä Janika Tanni. "Vanhoina" jatkavat: Marili Rausch, Paula Pyhälä-Liljeström, Elli Auvila, Heidi Pitkänen, Tomi Väyliö, Kirsi Tarkkanen, Viola Fredin ja Pirjo Onnela. Kokouksessa päätettiin hakea hankerahaa Maaseutukehitys ry:ltä kolmen vuotta kestävään Rutalahden kehittämishanke 3:a varten. Tarkoituksena on laajentaa Letkaliiterin parkkipaikkaa, esiintymislavaa, wc-tiloja ja terassia sekä rakennetaan tupakointikatos.

Kutemajärven Talouskaupan kauppa-auton aikataulu: PERJANTAI KLO 15.30 koulun piha. 

Roinilan tilan Liikkuva lihatiski parillisten viikkojen torstaisin klo 13.40-14.00 entisen baarin pihassa.blank
blank

© 2006 Rutalahden kylä - Palvelun toteutus Trival Oy