blank
blankblank
blankblank
blankblank


Letkaliiterin rakennustalkoot käynnissä!
Talkoolaisia tarvitaan, ilmoittaudu Samulille puhelimitse 0400 346 300, sähköpostilla samuli@rutalahdenmylly.fi tai tulemalla paikalle.

Kesän tanssi- ja tapahtumatalkoisiin voi ilmoittautua niin ikään Samulille, listoissa on vielä tilaa ja talkoolaisia tarvitaan.  

KIITOS JA KUMARRUS!

Latumestari ja "Vanha Rouva" kiittävät jo nyt saamastaan suurenmoisesta tuesta: vappuun mennessä kyläläisten alkuunpanemaan "nostokolehtiin" on kertynyt jo huimat 1040 euroa! Kiitos kaikille!

Kyläläiset ovat kaikki tervetulleita seuraamaan, kun "Vanha Rouva" neljän kuukauden uintireissun päätteeksi nostetaan helatorstaina alkaen klo 10.00.

Keskisuomalainen tulee tekemään juttua nostosta.
Keräys jatkuu, jos et vielä ole ennättänyt osallistua. Nuorisoseura on tallettanut pesämunaksi 200 euroa. Jokainen halukas voi osallistua tallettamalla seuran tilille: FI97 5242 5220 0103 89 haluamansa summan, viestiksi "Latumestarin haveri". Kertyneet varat käytetään lyhentämättöminä traktorin nosto- ja kunnostuskuluihin.

PERUUTUS! Defibrilaattori ei ole vielä ehtinyt Suomeen, joten uusi koulutuspäivä ilmoitetaan myöhemmin!

DEFIBRILAATTORIN (sydämen rytmin palauttaminen sähköiskun avulla) käyttö tutuksi! Nuorisoseura on hankkinut kylälle defibrilaattorin, ja Sari Hovila tulee 28.4. klo 18.00 kouluttamaan sen käyttöön. Koulutus kestää kahvitaukoineen noin 2 - 2,5 tuntia ja paikkana on Suojarinne. Jos vähänkään kiinnostaa, tule mukaan -  oppi voi pelastaa jonkun hengen! Ilmoittautumiset Samulille 0400-346300 tai samuli@rutalahdenmylly.fi

 

Rutalahden teatterissa kantaesitys keväällä 2016 

Vuosi on vaihtunut ja näytelmäpiiriläisten harjoitukset ovat jälleen täydessä vauhdissa. Rutalahden nuorisoseuran teatterin kevään esityspäivät ja muita tietoja onkin nyt päivitetty teatterin sivulle tänne. Tänä vuonna teatterillamme on ilo esittää palkitun näytelmäkirjailijan Marita Kärkkäisen Rutalahden teatterille kirjoittama kantaesitys. Esityksen nimi on Korttipakka ja kosmiset voimat.
Laitapa siis esitysajat kalenteriin ylös ja varaa paikkasi soittamalla kyläkännyyn numeroon 040 565 9719.

 

Kesää vastaan Kolkkapohjaan! 

Seurapiirin toukokuun retki Kolkkapohjaan 10.5. Lähtö 12.45 Suojarinteeltä. Tutustutaan tunnelmalliseen riiheen, istutaan rantanuotiolla ja paistetaan makkaraa, kuunnellaan lintujen laulua ja vähän muutakin musisointia. Tule mukaan! Muu ohjelma tästä
 
 
Letkaliiterin kesä 2016! Letkalla juhlitaan 14.7. 100-vuotista nuorisoseuratoimintaa Rutalahdessa. Tilaisuudessa on Marjatta Pokelan musikaalisen suvun (Ikosia, Louhivuoria, Pokeloita, Sarioloita) Mörri-Möykyn suvi -lastenooppera ja saman sukuporukan Dallapè-henkinen konsertti. Katso tästä.

"Hyvin pyyhkii"- pyyheliinapeittojen näyttelyn johdantosivulle pääset TÄSTÄ , ja muille sivuille sen nimen alta sivupalkista.

                                     

                                        

 

Roinilan tilan Liikkuva lihatiski parittomina viikkoina perjantaisin klo 13.40-14.00 entisen baarin pihassa.blank
blank

© 2006 Rutalahden kylä - Palvelun toteutus Trival Oy