blank
blankblank
blankblank
blankblank

Seurapiiri pyörähtää taas käyntiin ja kutsuu sinuakin mukaan tapaamaan tuttuja ja vaihtamaan kuulumisia. Eka kerta ti 9.9. klo 13.00 Suojarinteellä. Tule ja nappaa naapurikin mukaan! Mailis ja Leila häärivät kahvipannun kahvassa, joten varaa pari euroa matkakassaan. Lokakuussa 14.10, marraskuussa 11,11. ja joulukuussa retki erikseen sovittavana päivänä

RUTALAHDEN MARKKINAT Letkalla la 27.9. klo 10-13! Tule myymään tai ostamaan! Lisätietoa tästä.

Koululaisten sählykerho Rutalahden koululla keskiviikkoisin klo 18. Kaikenikäiset lapset ovat tervetulleita sähläämään!

Seutuopiston kurssit Rutalahdessa. Koulun lämmitysjärjestelmää ei ole vielä uusittu, joten kursseja ei voi tulevana talvena pitää koululla. (Rakennuksessa vain peruslämpö). Kurssit ovat siis Suojarinteellä. Pianotuntien paikasta keskustellaan vielä. (Sählykerho on alkusyksyn koululla - niin kauan kuin koululla tarkenee...)

Voihan villasukka!-kurssi on tarkoitettu juuri Sinulle, joka haluat oppia perinteisen sukanneulomisen mallin tai jotain ihan uutta, vaikkapa aloittamaan sukan kärjestä! Vai haluaisitko tehdä sukat virkkaamalla? Tule mukavaan porukkaan Suojarinteelle tiistaisin 16.9.-25.11, klo 17.30-20.00. Lahtisen Leena on opena. Ilmoittaudu viimeistään 5.9. kansalaisopistoon. Katsopas opinto-ohjelmasta myös muut Rutalahden kurssit eli luvassa ainakin lasten taidekoulu ja pianonsoitto sekä aikuisten jumppa ke-iltaisin. Pidetään huoli, että kurssitarjonta pysyy kylällämme!

Suojarinteen varaukset: Valitettavasti Suojarinteen varaukset ovat kadonneet bittiavaruuteen. Jos varauksesi ei näy varaussivulla, niin ilmoita asiasta Samuli Huikolle p. 0400346300 tai Liisa Liiakselle (liisa.liias@pp.inet.fi) . Tarinan opetus: Jatkossa kirjaamme varaukset myös käsin kalenteriin!

Tove Janssonin syntymän satavuotisjuhlan kunniaksi 9.8.2014 julkaisemme hänen käsinkirjoittamansa kirjeen Rutalahden koulun entiselle oppilaalle Matti Puraselle vuonna 1995. Katso kirje tästä.

Folk Jam Nisulan kylätalolla to 28.8. klo 17. Emäntänä Marianne Kosonen. 

Kauppa-auto tulee jatkossa koululle! Kutemajärven Talouskaupan kauppa-auton aikataulu: PERJANTAI KLO 16.30 koulun piha. 
 

blank
blank

© 2006 Rutalahden kylä - Palvelun toteutus Trival Oy